Kategorie sklepu

Marka

Castello

Składniki

kultury bakterii kwasu mlekowego

kultury pleśniowe

sól

mleko pasteryzowane 87%

enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna

mleko pasteryzowane owcze 10%

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

Adres zwrotny

Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1386 kJ/335 kcal
Tłuszcz 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19 g
Węglowodany <0.5 g
w tym cukry <0.5 g
Białko 17 g
Sól 2.0 g
Polecane produkty