Marka
Castello
Składniki
kultury bakterii kwasu mlekowego
mleko pasteryzowane
sól
śmietanka (z mleka)
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1779 kJ/431 kcal |
Tłuszcz | 42 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,6 g |