Marka
Arla
Składniki
kultury bakterii kwasu mlekowego
mleko pasteryzowane
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
sól
przyprawy: papryka,chili i jalapeno (0,9%)
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
przez
Arla Foods amba,
DK-8260,
Viby J.
www.arla.com
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.com
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: 2-8°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Wartości odżywcze | produktu (w 100 g): |
---|---|
Wartość energetyczna | 1645 kJ/397 kcal |
Tłuszcz | 34 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
Węglowodany | 0,7 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 22 g |
Sól | 1,7 g |
Wapń: | 647 mg (81% RWS*) |
Witamina B12: | 1,38 µg (55% RWS*) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |