Kategorie sklepu

Marka

Arla

Składniki

kultury bakterii kwasu mlekowego

sól

enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna

mleko pasteryzowane

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Wyprodukowano dla
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

przez
Arla Foods amba,
DK-8260,
Viby J.
www.arla.com

Adres zwrotny

Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.com

Przechowywanie

Temperatura przechowywania: 2-8°C.

Wartości odżywcze produktu (w 100 g):
Wartość energetyczna 1416 kJ/341 kcal
Tłuszcz 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
Węglowodany 0,1 g
w tym cukry 0,1 g
Białko 26 g
Sól 1,7 g
Wapń: 769 mg (96% RWS*)
Witamina B12: 1,38 µg (55% RWS*)
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Polecane produkty