Marka
Arla
Składniki
kultury bakterii kwasu mlekowego
sól
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
przez
Arla Foods amba,
DK-8260,
Viby J.
www.arla.com
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.com
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: 2-8°C.
Wartości odżywcze | produktu (w 100 g): |
---|---|
Wartość energetyczna | 1416 kJ/341 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
Węglowodany | 0,1 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,7 g |
Wapń: | 769 mg (96% RWS*) |
Witamina B12: | 1,38 µg (55% RWS*) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |