Marka
Jäger
Opis produktu
Mozzarellę Jäger wyróżnia elastyczna konsystencja i subtelny smak, który doskonale komponuje się z pomidorami, bazylią, oliwkami czy kaparami.
Smak można podkreślić dodając oliwę z oliwek i ocet balsamiczny.
Składniki
Zawartość tłuszczu w suchej masie min. 45%
sól
mleko krowie pasteryzowane
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
podpuszczka
Solanka: woda, sól
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres zwrotny
P.P.H. Temar Sp. z o.o. sp.k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice,
Polska,
www.temar.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2°C /+8°C
Wartości odżywcze | na 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 947 kJ / 228 kcal |
Tłuszcz | 17,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12,0 g |
Węglowodany | 0,8 g |
w tym cukry | 0,8 g |
Białko | 17,5 g |
Sól | 0,4 g |