Kategorie sklepu

Marka

Dr. Oetker

Składniki

aromaty

żelatyna

białko MLEKA (zawiera LAKTOZĘ)

syrop glukozowy

cukier

skrobia modyfikowana

SERWATKA w proszku (z MLEKA)

regulator kwasowości (kwas cytrynowy)

olej kokosowy

emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym)

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten - Może zawierać

Mleko - Zawiera

Adres producenta

DR. OETKER POLSKA SP. Z O.O.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk

Adres zwrotny

DR. OETKER POLSKA SP. Z O.O.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk

Serwis Konsumenta
tel.: 801 100 700
opłata zgodna z cennikiem operatora
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2% tł., serki homogenizowane waniliowe po 140 g, bez biszkoptów, owoców i galaretki) 100 g Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2% tł., serki homogenizowane waniliowe po 140 g, bez biszkoptów, owoców i galaretki) 1 porcja = ok. 81 g (%*)
Energia 601 kJ 487 kJ 6 %
Energia 142 kcal 115 kcal 6 %
Tłuszcz 3,8 g 3,0 g 4 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 2,9 g 2,4 g 12 %
Węglowodany 21 g 17 g 7 %
w tym Cukry 19 g 15 g 17 %
Białko 5,8 g 4,7 g 9 %
Sól 0,12 g 0,10 g 2 %
Sernik można podzielić na 12 porcji
1 porcja = ok. 81 g
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Polecane produkty