Marka
Bakoma
Składniki
skrobia modyfikowana kukurydziana
kultury bakterii jogurtowych
śliwki 1,8 %
substancja zagęszczająca: pektyny
otręby pszenne 0,8 %
aromat naturalny
zboża 3,0 %: pszenica, jęczmień, żyto, owies, proso, gryka, ryż
mleko
cukier
Zalecenia dla alergików
Migdały - Może zawierać
Żyto - Zawiera
Jęczmień - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Mleko - Zawiera
Orzechy laskowe - Może zawierać
Owies - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 379 kJ/90 kcal |
| Tłuszcz | 2,2 g |
| w tym kwasy nasycone | 1,8 g |
| Węglowodany | 14,7 g |
| w tym cukry | 12,6 g |
| Błonnik | 0,7 g |
| Białko | 2,5 g |
| Sól | 0,10 g |