Kategorie sklepu

Marka

Dare

Składniki

regulator kwasowości (kwas cytrynowy)

inwertaza enzym

Czekolada mleczna: masa mleczna minimum 30 %, masa kakaowa minimum 25 %

syrop cukru inwertowanego

cukier

maltodekstryna

wiórki kokosowe

substancja konserwująca (sorbinian potasu)

mleko pełne w proszku

aromaty

miazga kakaowa

mąka ryżowa

tłuszcz kakaowy

mąka pszenna (gluten)

serwatka w proszku (z mleka)

sól

mąka kukurydziana

kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu

substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol)

emulgator (lecytyny ze słonecznika, fosfatydy amonu, polirycynooleinian poliglicerolu)

oleje roślinne (palmowy, shea)

Zalecenia dla alergików

Sezam - Może zawierać

Zboża zawierające gluten - Zawiera

Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać

Pszenica - Zawiera

Mleko - Zawiera

Orzechy laskowe - Może zawierać

Orzeszki ziemne - Może zawierać

Soja - Może zawierać

Jaja - Może zawierać

Adres producenta

Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Çikolata Fabrikası Organize Sanayi Bölgesi Orhan Erden Bulvarı No:2
Eskişehir / Türkiye

Adres zwrotny

ETI European Food Industries S.A. Oddział w Polsce,
Empark Mokotów Business Park,
Polska,
02-676 Warszawa,
ul. Postępu 18 B

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza na 100 g
Wartość energetyczna (kJ/kcal) 2040/488
Tłuszcz (g) 27
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 19
Węglowodany (g) 59
w tym cukry (g) 45
Błonnik (g) 2,5
Białko (g) 5,8
Sól (g) 0,30
Polecane produkty