Marka
Posejdon
Składniki
filety z makreli kolias (Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO 61 / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją)
mieszanka przypraw
naturalny aromat papryki
sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Ryba - Zawiera
Adres producenta
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Adres zwrotny
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Tel. +48 59 84-72-700
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl
www.lososustka.com.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
| Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 622 kJ / 149 kcal |
| Tłuszcz: | 9 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,6 g |
| Węglowodany: | 4 g |
| w tym cukry | 3,7 g |
| Białko | 13 g |
| Sól: | 1,1 g |
| Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |