Marka
Pirat
Składniki
naturalny aromat papryki
55 % filety z makreli kolias (Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO 61 / złowione w morzu włokiem pelagicznym)
45 % sos pomidorowy: woda, koncentrat pomidorowy (17 %), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia modyfikowana, olej roślinny (rzepakowy *A lub słonecznikowy *B - patrz nadruk przy numerze partii), sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
mieszanka przypraw
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Adres producenta
Przetwórstwo Rybne „ŁOSOŚ” Sp. z o.o.
Włynkówko 49B,
76-202 Słupsk 2,
tel. 59 84-72-700,
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl
Adres zwrotny
Przetwórstwo Rybne „ŁOSOŚ” Sp. z o.o.
Włynkówko 49B,
76-202 Słupsk 2,
tel. 59 84-72-700,
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na spodzie puszki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 547 kJ |
Wartość energetyczna | 131 kcal |
Tłuszcz | 6,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,1 g |
Węglowodany | 3,7 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 14 g |
Sól | 0,98 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |