Marka
Bakoma
Składniki
jogurt waniliowy 92,6 % (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO zgęszczone odtłuszczone, cukier, naturalny aromat waniliowy z innymi naturalnymi aromatami, kultury bakterii jogurtowych)
draże czekoladowe w otoczce cukrowej 7,4 % (cukier, rozpuszczalny gluko-błonnik, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, fruktoza, skrobia, emulgator: lecytyny; substancje glazurujące: guma arabska, wosk carnauba, wosk pszczeli; aromat naturalny, koncentraty z soków: winogron, rzodkiewki, czarnej porzeczki, cytryny, buraka czerwonego; ekstrakty: z carthamusa, ze słodu JĘCZMIENNEGO; koncentrat z alg)
Zalecenia dla alergików
Jęczmień - Zawiera
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku i toperze. Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +6°C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu po wymieszaniu z drażami |
---|---|
Wartość energetyczna | 477 kJ / 114 kcal |
Tłuszcz | 4,1 g |
w tym kwasy nasycone | 2,9 g |
Węglowodany | 15,2 g |
w tym cukry | 14,4 g |
Błonnik | 1,3 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,09 g |