Marka
Piątnica
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
mleko pasteryzowane
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy,
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
tel.: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy,
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
tel.: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 218 kJ / 51 kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 4,1 g |
w tym cukry | 3,4 g |
białko | 8,7 g |
sól | 0,10 g |