Marka
Krakus
O marce
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Składniki
przyprawy
skrobia ziemniaczana
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
sól
aromaty
hydrolizat białka roślinnego (z rzepaku i kukurydzy)
glukoza
cukier
błonniki (w tym pszenny bezglutenowy)
mięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano ze 165 g mięsa)
osłonka (substancja żelująca: alginian sodu; aromat, stabilizator: chlorek wapnia)
substancja konserwująca: azotyn sodu
ekstrakty roślinne
białko wieprzowe kolagenowe
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Jęczmień - Może zawierać
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Starachowicach,
ul. Krańcowa 4,
27-200 Starachowice,
Polska
www.krakus.com
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
www.krakus.com
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.
Nie wymaga przechowywania w lodówce
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 2209 kJ |
Wartość energetyczna | 533 kcal |
Tłuszcz | 45 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 6,0 g |
w tym cukry | 2,0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 3,8 g |