Marka
SEKO
O marce
SEKO
na fali smaku
Opis produktu
Ostre dodatki, podkręcają smak śledzia
Składniki
regulator kwasowości: kwas octowy
olej rzepakowy
cukier
cebula
sól
chilli mielone
aromat papryki
przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy
filety z A - śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii
ocet spirytusowy
ekstrakt chilli
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Owies - Może zawierać
Pszenica - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Adres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1557 kJ/ 377 kcal |
Tłuszcz | 37 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,4 g |
Węglowodany | 4,1 g |
w tym cukry | 3,8 g |
Białko | 7,7 g |
Sól | 1,8 g |