Kategorie sklepu

Marka

SEKO

Składniki

filety z A - śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii

olej rzepakowy

koncentrat pomidorowy

cebula

sól

substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu

cukier

aromat papryki

regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego

przeciwutleniacz: kwas askorbinowy

Zalecenia dla alergików

Seler - Może zawierać

Skorupiaki - Może zawierać

Zboża zawierające gluten - Może zawierać

Pszenica - Może zawierać

Ryba - Zawiera

Soja - Może zawierać

Gorczyca - Może zawierać

Owies - Może zawierać

Mleko - Może zawierać

Jaja - Może zawierać

Adres producenta

SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl

Adres zwrotny

SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl

Przechowywanie

Należy spożyć do: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +7 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.

Wartości odżywcze Wartoć odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1251 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,7 g
Węglowodany 7,6 g
w tym cukry 7,0 g
Białko 8,0 g
Sól 1,8 g
Polecane produkty