Marka
SEKO
Składniki
cebula
koncentrat pomidorowy
aromat papryki
cukier
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
sól
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
filety z A - śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego
olej rzepakowy
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Pszenica - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Owies - Może zawierać
Skorupiaki - Może zawierać
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Adres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +7 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
| Wartości odżywcze | Wartoć odżywcza w 100 g produktu: |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1251 kJ / 302 kcal |
| Tłuszcz | 27 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g |
| Węglowodany | 7,6 g |
| w tym cukry | 7,0 g |
| Białko | 8,0 g |
| Sól | 1,8 g |