Marka
Krasnystaw
Opis produktu
Otrzymywane metodą termostatową. Gazowanie produktu jest naturalne. Metoda pozyskiwania naszego produktu nawiązuje do najstarszych tradycji otrzymywania mleka zsiadłego przez gospodynie wiejskie.
Składniki
mleko
żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
ul. Borowa 4
22-300 Krasnystaw
www.krasnystaw.eu
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
ul. Borowa 4
22-300 Krasnystaw
www.krasnystaw.eu
Przechowywanie
Należy spożyć do: data na wieczku.
Temperatura przechowywania od +1 °C do +8 °C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 233 kJ (56 kcal) |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,9 g |
Węglowodany | 4,3 g |
w tym cukry | 3,6 g |
Białko | 2,9 g |
Sól | 0,08 g |