Marka
Krasnystaw
Opis produktu
Otrzymywane metodą termostatową. Gazowanie produktu jest naturalne.
Metoda pozyskiwania naszego produktu nawiązuje do najstarszych tradycji otrzymywania mleka zsiadłego przez gospodynie wiejskie.
Składniki
żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
mleko
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
ul. Borowa 4
22-300 Krasnystaw
www.krasnystaw.eu
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
ul. Borowa 4
22-300 Krasnystaw
www.krasnystaw.eu
Przechowywanie
Należy spożyć do: data na górze zakrętki. Temperatura przechowywania od +1 °C do +8 °C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 193 kJ (46 kcal) |
tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy nasycone | 1,3 g |
węglowodany | 4,0 g |
w tym - cukry | 4,0 g |
białko | 3,0 g |
sól | 0,08 g |