Kategorie sklepu

Marka

Łosoś Ustka

O marce

Łosoś
Jakość gwarantowana od 1954

Składniki

cukier

sól

błonnik pszenny

przyprawy

olej rzepakowy

*27/61/87 - w zależności od gatunku ryby i obszar połowu: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości; złowione w morzu włokiem pelagicznym

cebula

regulator kwasowości: kwas cytrynowy

pietruszka korzeń

naturalny aromat papryki

koncentrat pomidorowy

kasza manna (zawiera gluten)

woda

mięso rybne rozdrobnione (35%, w tym 56% łososia atlantyckiego Salmo salar/ wyhodowane w akwakulturach norweskich i 44% z makreli Scomber scombrus / obszar połowu: Północno-wschodni Atlantyk FAO*27: Islandia (Va), na południowy zachód od Irlandii (VII j), zachód Szkocji (VI a) lub makreli kolias / Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO* 61, 87)

Zalecenia dla alergików

Pszenica - Zawiera

Zboża zawierające gluten - Zawiera

Ryba - Zawiera

Adres producenta

Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska

Adres zwrotny

Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
tel. +48 59 84-72-700
www.lososustka.com.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.

Wartości odżywcze w 100 g produktu:
wartość energetyczna 763 kJ / 184 kcal
tłuszcz 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 g
węglowodany 8,8 g
w tym cukry 6,7 g
białko 7,0 g
sól 0,87 g
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom.
Polecane produkty