Marka
Goliard
Składniki
masa jajowa pasteryzowana 16,6 % (odpowiada proporcji 4 jaj na 1 kg mąki)
semolina - mąka z pszenicy durum 58 %
mąka z pszenicy zwyczajnej
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Jaja - Zawiera
Adres producenta
Goliard Sp. z o.o.
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
tel./fax. (+48) 34 327 93 79
www.goliard.pl
Adres zwrotny
Goliard Sp. z o.o.
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
tel./fax. (+48) 34 327 93 79
www.goliard.pl
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: podana data wraz z kodem jest jednocześnie oznaczeniem partii. Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1546 kJ/ 365 kcal |
| Tłuszcz | 2,2 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
| Węglowodany | 72 g |
| w tym cukry | 1,3 g |
| Błonnik | 2,9 g |
| Białko | 13 g |
| Sól | 0,05 g |