Marka
Galbani
Składniki
podpuszczka mikrobiologiczna
skrobia ziemniaczana
bakterie fermentacji mlekowej
sól
mleko
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
00-604 Warszawa
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@lactalis.pl
www.ilgustoitaliano.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1191 kJ/286 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | 2,5 g |
- w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 24 g |
Sól | 1,4 g |