Marka
Galbani
Składniki
podpuszczka mikrobiologiczna
skrobia ziemniaczana
mleko
sól
bakterie fermentacji mlekowej
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
00-604 Warszawa
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@lactalis.pl
www.ilgustoitaliano.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
| Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1191 kJ/286 kcal |
| Tłuszcz | 20 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
| Węglowodany | 2,5 g |
| - w tym cukry | <0,5 g |
| Białko | 24 g |
| Sól | 1,4 g |