Marka
Arla Apetina
Składniki
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu sie wiórek)
mleko pasteryzowane
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl
Przechowywanie
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1254 kJ/301 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
Węglowodany | 3,2 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 24 g |
Sól | 1,4 g |