Kategorie sklepu

Marka

Arla Apetina

Składniki

enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna

sól

kultury bakterii kwasu mlekowego

skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu sie wiórek)

mleko pasteryzowane

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl

Adres zwrotny

Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl

Przechowywanie

Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1254 kJ/301 kcal
Tłuszcz 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13 g
Węglowodany 3,2 g
w tym cukry 1,0 g
Białko 24 g
Sól 1,4 g
Polecane produkty