Marka
Pasłęk
Składniki
emulgatory: E471, E472c i E322
olej słonecznikowy
regulator kwasowości: kwas mlekowy
tłuszcz roślinny palmowy nieutwardzony
barwnik: beta-karoten
Całkowita zawartość tłuszczu 75 %, w tym: 67 % tłuszcz roślinny, 8 % tłuszcz mleczny
tłuszcz SERWATKOWY
aromaty
ŚMIETANKA
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Sery ICC Pasłęk sp. z o.o.
ul. Dworcowa 9,
14-400 Pasłęk
tel. +48 55 249 48 00,
faks +48 55 249 48 01
www.iccpaslek.pl
Adres zwrotny
Sery ICC Pasłęk sp. z o.o.
ul. Dworcowa 9,
14-400 Pasłęk
tel. +48 55 249 48 00,
faks +48 55 249 48 01
www.iccpaslek.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od 2 do 10°C i chronić przed światłem
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 2822 kJ / 686 kcal | 
| Tłuszcz | 75 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 33 g | 
| Węglowodany | 1,6 g | 
| w tym cukry | 0,9 g | 
| Białko | 0,6 g | 
| Sól | 0,04 g |