Marka
Président
Składniki
sól
Penicillium candidum
orzechy włoskie (2 %)
bakterie fermentacji mlekowej
mleko pasteryzowane
podpuszczka mikrobiologiczna
stabilizator: chlorek wapnia
Zalecenia dla alergików
Orzechy włoskie - Zawiera
Mleko - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
www.serypresident.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
www.serypresident.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1476 kJ / 357 kcal |
| Tłuszcz | 32 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
| Węglowodany | <0,5 g |
| w tym cukry | <0,5 g |
| Białko | 17 g |
| Sól | 1,7 g |