Marka
SEKO
O marce
SEKO
na fali smaku
Opis produktu
Śledzia można jeść z różnymi dodatkami. Z kukurydzą smakuje doskonale.
Składniki
ogórki konserwowe 2%
substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu
woda
ekstrakt kopru
cukier
aromat
marchew gotowana 15%
regulatory kwasowości: octany sodu, kwas mlekowy
ziemniaki gotowane 36%
przyprawy
kukurydza konserwowa 14%
przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu
seler gotowany 6%
ocet winny
olej rzepakowy
gorczyca
sól
żółtko jaja
ocet spirytusowy
Zalecenia dla alergików
Seler - Zawiera
Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Pszenica - Może zawierać
Owies - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Soja - Może zawierać
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
Adres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
| Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 787 kJ/190 kcal |
| Tłuszcz | 14 g |
| w tym kwasy nasycone | 1,1 g |
| Węglowodany | 13 g |
| w tym cukry | 12 g |
| Białko | 4,7 g |
| Sól | 1,1 g |