Marka
SEKO
O marce
SEKO
na fali smaku
Opis produktu
Śledzia można jeść z różnymi dodatkami. Z kukurydzą smakuje doskonale.
Składniki
kukurydza konserwowa 14%
substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu
olej rzepakowy
ekstrakt kopru
ocet spirytusowy
przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu
ocet winny
aromat
gorczyca
regulatory kwasowości: octany sodu, kwas mlekowy
sól
ogórki konserwowe 2%
żółtko jaja
cukier
przyprawy
woda
marchew gotowana 15%
seler gotowany 6%
ziemniaki gotowane 36%
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Skorupiaki - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Seler - Zawiera
Pszenica - Może zawierać
Owies - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
Adres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 787 kJ/190 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
w tym kwasy nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 13 g |
w tym cukry | 12 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 1,1 g |