Marka
SEKO
O marce
SEKO
na fali smaku
Opis produktu
Śledzia można jeść z różnymi dodatkami. Z kukurydzą smakuje doskonale.
Składniki
kukurydza konserwowa 14%
żółtko jaja
ziemniaki gotowane 36%
gorczyca
marchew gotowana 15%
ocet spirytusowy
woda
ocet winny
ogórki konserwowe 2%
przyprawy
cukier
olej rzepakowy
sól
seler gotowany 6%
aromat
substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu
przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu
ekstrakt kopru
regulatory kwasowości: octany sodu, kwas mlekowy
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Seler - Zawiera
Soja - Może zawierać
Skorupiaki - Może zawierać
Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
Pszenica - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Jaja - Zawiera
Owies - Może zawierać
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
Adres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
| Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 787 kJ/190 kcal |
| Tłuszcz | 14 g |
| w tym kwasy nasycone | 1,1 g |
| Węglowodany | 13 g |
| w tym cukry | 12 g |
| Białko | 4,7 g |
| Sól | 1,1 g |