Marka
Arla Apetina
Składniki
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
zalewa olejowa (olej rzepakowy, mieszanka ziół i czosnku 1,1%)
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
| Wartości odżywcze | w 100 g odsączonego produktu: |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1344 kJ |
| Wartość energetyczna | 325 kcal |
| Tłuszcz | 29 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
| Węglowodany | 0,6 g |
| w tym cukry | <0,5 g |
| Białko | 16 g |
| Sól | 3,0 g |