Kategorie sklepu

Marka

Castello

Składniki

kultury bakterii kwasu mlekowego

stabilizator: chlorek wapnia

enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna

kultury pleśniowe

mleko pasteryzowane

sól

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

Adres zwrotny

Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.

Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1415 kJ/341 kcal
Tłuszcz 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g
Węglowodany <0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Białko 20 g
Sól 3,3 g
Polecane produkty