Marka
Castello
Składniki
kultury bakterii kwasu mlekowego
stabilizator: chlorek wapnia
enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
mleko pasteryzowane
sól
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1415 kJ/341 kcal |
Tłuszcz | 29 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 20 g |
Sól | 3,3 g |