Marka
Arla Apetina
Składniki
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna i lipaza zwierzęca
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)
barwnik: beta-karoten
sól
mleko pasteryzowane
kultury bakterii kwasu mlekowego
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1523 kJ/367 kcal |
| Tłuszcz | 29 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
| Węglowodany | 2,7 g |
| w tym cukry | 0,5 g |
| Białko | 25 g |
| Sól | 2,0 g |