Marka
Arla Apetina
Składniki
kultury bakterii kwasu mlekowego
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna i lipaza zwierzęca
sól
barwnik: beta-karoten
mleko pasteryzowane
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Arla Foods S.A., 
ul. Dworcowa 27, 
78-220 Tychowo; 
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods S.A., 
ul. Dworcowa 27, 
78-220 Tychowo; 
www.arla.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1523 kJ/367 kcal | 
| Tłuszcz | 29 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g | 
| Węglowodany | 2,7 g | 
| w tym cukry | 0,5 g | 
| Białko | 25 g | 
| Sól | 2,0 g |