Marka
Lazur
Składniki
szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
stabilizator chlorek wapnia
mleko pełne pasteryzowane
bakterie fermentacji mlekowej
sól
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Mleko - Zawiera
Adres producenta
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
serwis.konsumenta@lazur.pl,
www.lazur.pl
Adres zwrotny
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
serwis.konsumenta@lazur.pl,
www.lazur.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6 °C
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 1518 kJ/366 kcal |
tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21 g |
węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 20 g |
sól | 2,5 g |