Marka
Mlekpol
Składniki
ser Mozzarella (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych)
skrobia kukurydziana - zapobiega zbrylaniu się rozdrobnionego sera
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w temperaturze od 0°C do +6°C.
| Wartości odżywcze | produktu na 100 g |
|---|---|
| wartość energetyczna | 1222 kJ / 294 kcal |
| tłuszcz w tym | 22 g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
| węglowodany w tym | 0 g |
| - cukry | 0 g |
| białko | 24 g |
| sól | 1,0 g |