Marka
Henglein
Składniki
składniki nadzienia (30% produktu końcowego): mortadela [mięso wieprzowe (16% produktu końcowego), sól, przyprawy, cukier, aromaty], bułka tarta [mąka pszenna, woda, sól], sól, ser [mleko, sól, podpuszczka, substancja konserwująca (lizozym z jaja)], aromat, przyprawy
składniki ciasta makaronowego: mąka pszenna, mąka z pszenicy durum, jaja (11,7% produktu końcowego), woda
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Henglein Polska Sp. z o.o.
ul. Wapienna 2
42-520 Dąbrowa Górnicza
Adres zwrotny
Henglein Polska Sp. z o.o.
ul. Wapienna 2
42-520 Dąbrowa Górnicza
www.henglein.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze do +4°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 dni.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1230 kJ/291 kcal |
Tłuszcz | 5,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 49 g |
w tym cukry | 1,2 g |
Białko | 11 g |
Sól | 0,80 g |