Marka
Vifon
O marce
Vifon
To Dzisiaj Od 1963
Składniki
kluski (92,8 %): mąka pszenna, tłuszcz palmowy, tapioka, sól, skrobia modyfikowana, cukier, stabilizatory: trifosforany, guma guar; substancje spulchniające: węglan potasu, węglan sodu; kurkuma
dodatki smakowe (7,2 %): sól, rafinowany olej palmowy, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; cukier, aromaty (orzeszki ziemne, sezam), pieprz, suszony por (0,82 %), czerwona szalotka (0,5 %), czosnek (0,5 %), hydrolizat białka sojowego, barwnik: karmel; maltodekstryna, substancja przeciwzbrylająca: E 551, przeciwutleniacz: E 306
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Orzeszki ziemne - Zawiera
Sezam - Zawiera
Soja - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano w
VIFON 913 Truong Chinh Street,
Tay Thanh Ward,
Tan Phu District,
Ho Chi Minh City
Vietnam
Adres zwrotny
TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9,
83-031 Łęgowo,
Polska
tel. (+48 58) 692 90 00,
e-mail: tan-viet@tan-viet.com.pl
www.tan-viet.com.pl,
www.vifon.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g gotowego produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 300 kJ / 72 kcal |
Tłuszcz | 3,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 9,1 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 1,3 g |
Sól | 0,70 g |