Marka
Włoszczowa
O marce
Smak płynie z natury
Składniki
kultury bakterii mlekowych (mleko)
barwnik: annato
substancja konserwująca: lizozym (z jaj)
sól spożywcza
podpuszczka mikrobiologiczna
stabilizator: chlorek wapnia
mleko pasteryzowane
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Kochanowskiego 1
29-100 Włoszczowa
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Kochanowskiego 1
29-100 Włoszczowa
tel. +48 41 3883300
fax +48 41 3883327
e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C
Wartości odżywcze | w 100 g | %RWS* |
---|---|---|
Energia | 1406 kJ / 338 kcal | 17% |
Tłuszcz | 26 g | 37% |
w tym kwasy nasycone | 18 g | 90% |
Węglowodany | 1,1 g | 0% |
w tym cukry | 0 g | 0% |
Błonnik | 0 g | - |
Białko | 25 g | 50% |
Sól | 1,5 g | 25% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |