Kategorie sklepu

Marka

Włoszczowa

Składniki

kultury bakterii mlekowych

stabilizator: chlorek wapnia

podpuszczka mikrobiologiczna

sól spożywcza

mleko pasteryzowane

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300
fax +48 41 3883327
e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl

Adres zwrotny

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300
fax +48 41 3883327
e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +10 ℃
Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g % RWS*
Energia 1406 kJ / 338 kcal 17 %
Tłuszcz 26 g 37 %
w tym kwasy nasycone 18 g 90 %
Węglowodany 1,1 g 0 %
w tym cukry 0 g 0 %
Białko 25 g 50 %
Sól 1,5 g 25 %
Wapń 820 mg - 103 %**
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).
**Dzienne referencyjne wartości spożycia wapnia (dla osób dorosłych).
Polecane produkty